Το MyStake φιλοξενεί τουρνουά

% μπόνους αγώνα 100 με βάση την πρώτη κατάθεση £ / $ / € 20 +. Πρόσθετα μπόνους.

*Μόνο νέοι χρήστες

Μόνο νέοι παίκτες. 

Λάβετε μέρος σε τουρνουά, ανταγωνιστείτε με άλλους παίκτες, κερδίστε δωρεάν περιστροφές, δωρεάν στοιχήματα και πραγματικά χρήματα. Μείνετε ενημερωμένοι με τα νεότερα τουρνουά και λάβετε ανταμοιβές.

Πώς να συμμετάσχετε;

Για να συμμετάσχετε σε ένα τουρνουά, πρέπει να στοιχηματίσετε στα παιχνίδια που αναφέρονται στη σελίδα τουρνουά. Για κάθε στοίχημα, $1 = 1 πόντος. Θα πρέπει να φτάσετε στο leaderboard, το οποίο αποτελείται από παίκτες με τους υψηλότερους πόντους. Εάν στο τέλος του τουρνουά παραμείνετε στο leaderboard, θα λάβετε γενναιόδωρες ανταμοιβές. Οι ανταμοιβές και οι απαιτήσεις παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν από τουρνουά σε τουρνουά, αλλά η κύρια ιδέα παραμένει η ίδια: οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους και ο παίκτης που θα τοποθετηθεί υψηλότερα θα λάβει μεγαλύτερες ανταμοιβές.

Ανάλογα με το τουρνουά, μπορείτε να λάβετε πόντους ποντάροντας είτε σε μίνι παιχνίδια, σε αθλητικά στοιχήματα, σε κουλοχέρηδες ή σε ζωντανά καζίνο. Η ακριβής απαίτηση παιχνιδιού θα περιλαμβάνεται στην περιγραφή του τουρνουά.

Ανταμοιβές

Σε κάθε τουρνουά, ο τύπος ανταμοιβής μπορεί να διαφέρει μεταξύ πραγματικών χρημάτων, δωρεάν στοιχημάτων και δωρεάν περιστροφών.

  • Πραγματικά χρήματα: Το ποσό του έπαθλου, το οποίο μπορείτε να λάβετε με την παραμονή σας στο leaderboard του τουρνουά. Αυτό το μπόνους δεν έχει απαιτήσεις στοιχηματισμού, επομένως είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.
  • Χρήματα μπόνους: Το ποσό των χρημάτων του μπόνους εξαρτάται επίσης από την τοποθέτηση στο leaderboard, αλλά θα πρέπει να το στοιχηματίσετε από 1 έως 5 φορές (ανάλογα με το τουρνουά) για να το αποσύρετε. Επίσης, τα χρήματα μπόνους ενδέχεται να έχουν περιορισμούς παιχνιδιού, τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε στη σελίδα μπόνους (Προφίλ > Τα δώρα μου > Μπόνους).
  • Δωρεάν στοιχήματα: Εάν λαμβάνετε δωρεάν στοιχήματα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε ειδικά παιχνίδια ή αθλητικά στοιχήματα. Για να μάθετε ποια παιχνίδια περιλαμβάνονται στο δωρεάν στοίχημά σας, θα πρέπει να μεταβείτε στο Προφίλ > Τα δώρα μου και να κάνετε κλικ στο κουμπί "Λίστα παιχνιδιών" δίπλα στην προσφορά.

Το δωρεάν στοίχημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενώ έχετε ενεργό μπόνους. Το δωρεάν στοίχημα θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα εισιτήριο τύπου express με 3 θέσεις, όπου κάθε θέση θα πρέπει να έχει αποδόσεις ίση ή μεγαλύτερη από 1.3x.

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα των τουρνουά μας τώρα!

  • Δωρεάν Γυρίσματα: Στα τουρνουά, μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν περιστροφές αν μπείτε στο leaderboard. Θα προστεθούν στον λογαριασμό σας μόλις ολοκληρωθεί το τουρνουά. Οι δωρεάν περιστροφές είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένα από τα παιχνίδια και μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα παιχνιδιών από το Προφίλ > Τα δώρα μου > Δωρεάν περιστροφές > «Λίστα παιχνιδιών». Για να τα χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα υποδοχής και θα εκκινηθεί αυτόματα. Αφού χρησιμοποιηθούν οι δωρεάν περιστροφές, το ποσό νίκης προστίθεται ως πραγματικά χρήματα, χωρίς απαιτήσεις στοιχηματισμού.

Σημαντικό! Τα στοιχήματα που γίνονται με το ποσό του μπόνους θα σας δώσουν στο μισό πόντους ($1 μπόνους = 0.5 πόντοι)

Πνευματικά δικαιώματα © 2023, Ιστότοποι στοιχημάτων, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος