Μπόνους καλωσορίσματος Mini Games. Έως 500€!

Οι καταθέσεις μεταξύ 20€/$ και 500€/$ θα απονέμονται με α % Μπόνους 100

Κωδικός μπόνους NOCODE

*Μόνο νέοι χρήστες

Μόνο νέοι παίκτες. Μίνι παιχνίδια Mystake Μπόνους καλωσορίσματος - 100% μπόνους στην πρώτη σας κατάθεση.

  1. Οι καταθέσεις μεταξύ 20€/$ και 500€/$ θα απονέμονται με 100% μπόνους.
  2. Το μπόνους είναι διαθέσιμο για όλα τα μίνι παιχνίδια μας εκτός από το Dice, το BlackJack, το Plinko και το Limbo.
  3. Το μπόνους θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας μετά την πρώτη σας κατάθεση. Πρέπει να ενεργοποιήσετε το μπόνους χειροκίνητα πριν παίξετε Mini Games για να το λάβετε.
  4. Μπορείτε να λάβετε αυτό το μπόνους μόνο μία φορά και μόνο στην πρώτη σας κατάθεση.
  5. Αυτό το μπόνους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη προσφορά.
  6. Μπορείτε να ακυρώσετε το μπόνους σας επικοινωνώντας με τη ζωντανή συνομιλία μας, αλλά σημειώστε ότι το συνολικό ποσό μπόνους, τα κέρδη που δημιουργήθηκαν και το συνολικό ποσό στοιχήματος (από την ενεργοποίηση του μπόνους μέχρι την ακύρωσή του) θα αφαιρεθούν από το συνολικό υπόλοιπό σας. Το μπόνους και τα πραγματικά χρήματα δεν διαχωρίζονται.
  7. Τα Μίνι Παιχνίδια Μπόνους και Κατάθεση υπόκεινται σε απαιτήσεις στοιχηματισμού τριάντα (30) φορές κατάθεσης συν το ποσό του μπόνους.
  8. Η ελάχιστη απόδοση που απαιτείται για να μετρηθεί ένα στοίχημα ως στοίχημα είναι 1.3. Οι αποδόσεις μικρότερες από 1.3 δεν θα υπολογίζονται ως στοίχημα και θα θεωρούνται απαράδεκτη ενέργεια. Τα στοιχήματα σε DICE, Plinko, Limbo και Blackjack εξαιρούνται από την απαίτηση στοιχηματισμού.
  9. Μόλις ενεργοποιηθεί το Μπόνους, η απαίτηση στοιχηματισμού πρέπει να ολοκληρωθεί εντός το πολύ 30 ημερών. Διαφορετικά, το Μπόνους και όλα τα κέρδη που παράγονται θα χαθούν.
  10. Το μέγιστο ποσό στοιχήματος που μπορείτε να τοποθετήσετε όταν έχετε ένα ενεργό μπόνους είναι 10€/$ ανά παιχνίδι σε ένα μίνι παιχνίδι. Στοιχήματα άνω των 10€/$ θα εξαιρούνται από την απαίτηση στοιχηματισμού και τα κέρδη θα χάνονται.

? MyStake διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο παιχνίδι ή να το ακυρώσει εντελώς.

 

Πνευματικά δικαιώματα © 2023, Ιστότοποι στοιχημάτων, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος