Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και ΠροϋποθέσειςΚαλωσορίσατε στους Ιστότοπους Πονταρίσματος. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς και με την πρόσβαση στον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς. Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους όρους πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, γραφικών, κειμένου, λογότυπων, εικόνων και λογισμικού, αποτελεί ιδιοκτησία των Ιστότοπων Ποσοτήτων και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν μπορείτε να αναπαράγετε, να διανείμετε ή να τροποποιήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από αυτόν τον ιστότοπο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεσή μας. Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα για τα υλικά στον ιστότοπό μας και συμφωνείτε να μην τα χρησιμοποιήσετε ή να τα εκμεταλλευτείτε με οποιονδήποτε τρόπο που μπορεί να είναι επιβλαβής για εμάς ή την επιχείρησή μας.

Χρήση του Χρήστη

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να μην εμπλακείτε σε καμία από τις ακόλουθες δραστηριότητες:

  • Δημοσίευση περιεχομένου που είναι παράνομο, άσεμνο ή δυσφημιστικό
  • Εισβολή ή απόπειρα παραβίασης του ιστότοπού μας
  • Απομίμηση άλλου χρήστη ή οντότητας
  • Παραβίαση οποιουδήποτε νόμου ή κανονισμού

Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε την πρόσβασή σας στον ιστότοπό μας εάν παραβιάσετε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να λάβουμε νομικά μέτρα εναντίον σας εάν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που βλάπτει την επιχείρηση ή τη φήμη μας.

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Στο Stake Sites, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας. Θα συλλέξουμε, θα χρησιμοποιήσουμε και θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την Πολιτική Απορρήτου μας.

Αποποίηση εγγυήσεων

Το Stake Sites παρέχει τον ιστότοπό μας σε βάση "ως έχει" και "ως διαθέσιμο". Δεν εγγυόμαστε ότι η ιστοσελίδα μας θα είναι αδιάλειπτη, χωρίς σφάλματα ή χωρίς ιούς. Αποποιούμαστε όλες τις εγγυήσεις, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Δεν κάνουμε καμία δήλωση ή εγγύηση σχετικά με την ακρίβεια, την πληρότητα ή την αξιοπιστία του περιεχομένου στον ιστότοπό μας ή τα αποτελέσματα που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση του ιστότοπού μας.

Περιορισμός Ευθύνης

Το Stake Sites δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, ειδικές ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση του ιστότοπού μας από εσάς. Αυτό περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε ζημίες για απώλεια κερδών, δεδομένων ή άλλες άυλες ζημίες. Συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να μας κρατήσετε ακίνδυνους από οποιεσδήποτε αξιώσεις, ζημίες ή έξοδα που προκύπτουν από τη χρήση του ιστότοπού μας ή την παραβίαση αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την τρέχουσα έκδοση των όρων και προϋποθέσεων μας. Εάν κάνουμε οποιεσδήποτε ουσιώδεις αλλαγές στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, θα σας ειδοποιήσουμε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση στον ιστότοπό μας ή στέλνοντάς σας ένα email.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών. Οποιεσδήποτε διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις θα επιλύονται με δεσμευτική διαιτησία σύμφωνα με τους κανόνες της Αμερικανικής Ένωσης Διαιτησίας.

Επικοινωνια

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να απαντήσουμε στο ερώτημά σας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023, Ιστότοποι στοιχημάτων, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος