Καταθέστε 25 € και κερδίστε 500 δωρεάν περιστροφές

50 ελεύθερες περιστροφές Βιβλίο των Νεκρών
*Για κανονικούς παίκτες
*Για κανονικούς παίκτες. Κάθε Παρασκευή μπορείτε να πάρετε 50 δωρεάν περιστροφές στο Book of Dead όταν καταθέτετε 25€.

Ως πιστός παίκτης, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα ανταμειφθείτε για τη συνεχή υποστήριξή σας, γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε μια ειδική προσφορά κάθε Παρασκευή. Όταν καταθέσετε 25 € ή περισσότερα, θα λάβετε αμέσως 50 δωρεάν περιστροφές στο δημοφιλές παιχνίδι Book of Dead.

Για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσετε αυτήν τη φανταστική προσφορά, έχουμε περιγράψει τους όρους και τις προϋποθέσεις παρακάτω:

  1. Οι δωρεάν περιστροφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο Book of Dead, το οποίο είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αρχαία αιγυπτιακά θέματα, συναρπαστικές δυνατότητες μπόνους και πολλές πιθανότητες να κερδίσετε πολλά.
  2. Οι δωρεάν περιστροφές θα χορηγούνται αυτόματα μόλις συνδεθείτε, καταθέσετε 25 € ή περισσότερα και ανοίξετε το παιχνίδι Book of Dead. Οι δωρεάν περιστροφές θα εμφανίζονται μόνο στο παιχνίδι Book of Dead, οπότε φροντίστε να ανοίξετε το σωστό παιχνίδι για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά.
  3. Οι δωρεάν περιστροφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά και πρέπει να κάνετε κατάθεση 25 € ή περισσότερο για να λάβετε τις δωρεάν περιστροφές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι και ενδεχομένως να κερδίσετε πολλά χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα.
  4. Στη σπάνια περίπτωση που οι δωρεάν περιστροφές δεν χορηγούνται αυτόματα μετά την εισαγωγή του κωδικού, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω LiveChat ή email στο [email protected]. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει και να διασφαλίσει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά.
  5. Τυχόν κέρδη που προκύπτουν από τις δωρεάν περιστροφές θα πιστωθούν στο πορτοφόλι του πραγματικού υπολοίπου σας και μπορούν να αποσυρθούν. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρδη σας για να παίξετε άλλα παιχνίδια ή να τα αποσύρετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  6. Μπορείτε να διεκδικήσετε δωρεάν περιστροφές κάθε Παρασκευή από τις 02:00 CEST έως τις 23:59 CEST. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να αφαιρέσουμε τα μπόνους ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση μας, επομένως φροντίστε να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά όσο είναι ακόμα διαθέσιμη.

Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις είναι επιπρόσθετοι και υπόκεινται στους Όρους Χρήσης και τους Όρους Μπόνους, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει αυτά τα έγγραφα πριν λάβετε μέρος σε αυτήν την προσφορά.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτήν την ειδική προσφορά και σας ευχόμαστε καλή τύχη στις περιπέτειές σας στο Book of Dead!

Πνευματικά δικαιώματα © 2023, Ιστότοποι στοιχημάτων, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος