Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προσωπικών ΔεδομένωνΣτο Stake Sites, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Ενδέχεται να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα στοιχεία πληρωμής και άλλα στοιχεία που μας παρέχετε. Επιπλέον, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, όπως τη διεύθυνση IP και τον τύπο του προγράμματος περιήγησής σας.

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως βάσεις δεδομένων που είναι διαθέσιμες στο κοινό, για να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε απευθείας από εσάς. Αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν δημογραφικές πληροφορίες, ενδιαφέροντα και άλλες πληροφορίες σχετικές με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποστολή διαφημιστικού υλικού, ενημερωτικών δελτίων και άλλων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να εξατομικεύσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας, όπως για παράδειγμα για να σας προβάλλουμε στοχευμένες διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τη διεξαγωγή έρευνας και ανάλυσης για την καλύτερη κατανόηση των πελατών μας και τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Πληροφορίες που μοιραζόμαστε

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν στην παροχή των υπηρεσιών μας. Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών μπορεί να περιλαμβάνουν επεξεργαστές πληρωμών, εταιρείες μάρκετινγκ και άλλους τρίτους προμηθευτές. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τις πληροφορίες σας όπως απαιτείται από το νόμο ή για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας.

Επιπλέον, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τις θυγατρικές και τις θυγατρικές μας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Ενδέχεται επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους συνεργάτες για κοινές προσπάθειες μάρκετινγκ, όπως η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε εσάς.

Οι επιλογές σας

Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη επικοινωνιών μάρκετινγκ από εμάς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε πρόσβαση ή διόρθωση των προσωπικών σας στοιχείων επικοινωνώντας μαζί μας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται παρακάτω.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αν και αυτό μπορεί να περιορίσει την ικανότητά σας να χρησιμοποιείτε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και αποκάλυψη. Χρησιμοποιούμε βιομηχανικά πρότυπα ασφαλείας μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης, των τείχη προστασίας και άλλων τεχνολογιών ασφαλείας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου κατά καιρούς ως απάντηση σε αλλαγές στις επιχειρηματικές μας πρακτικές ή νομικές απαιτήσεις. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου στον ιστότοπό μας.

Επικοινωνια

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου ή τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Πνευματικά δικαιώματα © 2023, Ιστότοποι στοιχημάτων, με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος